Magunkról

COLOSSAL. MAXIMALIZMUS MAXIMALISTÁKNAK.

A FIGYELMET IRÁNYÍTANI

ÉS HÁTTÉRBEN MARADNI.

Több ezer sikeres rendezvénnyel a hátunk mögött bátran elmondhatjuk, hogy fő erényünk a felkészültség. Ez jellemző mind eszközparkunk sokrétűségére és kifogástalan állapotára, mind pedig munkatársaink szakmai hozzáértésére és naprakészségére.

A RENDEZVÉNYTECHNIKA
nem csupán hangosításról, vásznak, plazmák, mikrofonok elhelyezéséről, fények irányításából áll. Fő funkciója ugyanis a láttatás, a kiemelés, a fókusz megteremtése – anélkül, hogy önmaga a figyelem középpontjába kerülne. Egy sikerre szánt rendezvénynél ezért alapkövetelmény a hibátlan technikai háttértámogatás, ami szakképzett technikusokat, koordinátorokat, rendszeresen karbantartott, professzionális hang-, fény- és vetítéstechnikai eszközöket feltételez. Csakis így lehetséges, hogy technikai bakik helyett valóban az előadás kapja a főszerepet, a rendezvény végeztével pedig a közönség és a szervezők is elégedetten távozzanak.

EGYÜTT:

MŰKÖDÜNK

Már a rendezvények tervezése során innovatív koncepciókkal, kreatív megoldásokkal támogatjuk ügyfeleinket, hogy minden egyes esemény valamely újító ötlet alkalmazásával maradandó élménnyé váljon.

Írjon nekünk

Üzenetét elküldtük.